JAVNI POZIV ZA UČEŠĆE U PROGRAMU OBUKA – PRAKSA - POSAO ZA METALOPRERAĐIAVČKI SEKTOR U KRALJEVU

19.04.2018.


Razvojni biznis centar Kragujevac, u saradnji sa Gradom Kraljevo, srednjom Mašinsko tehničkom školom u Kraljevu, Nacionalnom službom za zapošljavanje u Kraljevu i preduzećima realizuje program podrške zapošljavanju mladih u metalo-preradjivačkom sektoru u Kraljevu. Program je deo projekta ’’Prave veštine po meri poslodavca-faza 2’’ koji realizuje Razvojni biznis centar Kragujevac.

 

Program uključuje: praksu za najbolje učenike u partnerskim preduzećima i unapređenje uslova za zapošljivost i zapošljavanje mladih na teritoriji Kraljevo.

 

Podsticaj razvoju karijernog vođenja i savetovanja u dualnom obrazovanju kroz obuku nastavnika

 

Beogradska otvorena škola je održala akreditovanu obuku „Karijerno vođenje i savetovanje u srednjim školama – osnovna obuka“ 7. i 8. maja 2018. godine u Beogradu. Obuci su prisustvovali nastavnici i stručni saradnici srednjih škola iz Srbije koji imaju obrazovne profile po dualnom obrazovanju.

 

Obuka je realizovana kao prva projektna aktivnost u okviru projekta „Kvalitetne usluge za bolju zapošljivost mladih – KviS na BIS“ koji realizuje Beogradska otvorena škola.